Andreas Frederik Beyer III, 18411907 (66 år gammel)

Navn
Andreas Frederik /Beyer/ III
Fornavne
Andreas Frederik
Efternavn
Beyer
Navnesuffiks
III
Født 15. januar 1841 29 33
Adresse: Bogholdergaarden, Vanløse
Bogholdergaarden i Vandløse, København Amt
Bogholdergaarden i Vandløse, København Amt

Note: http://www.vanloese.dk/ture/tur2/t201i.htm
Dåb 11. april 1841 29 34 (2 måneder gammel)
Gudfar: Andreas Frederik Beyer I (75 år gammel) — farfar
Gudmor: Elsabeth Høst (66 år gammel) — farmor
Gudmor: Sille Henriche Kirstine Beyer (37 år gammel) — faster
Gudmor: Ellen Marie Mørch (65 år gammel) — mormor
Brønshøj Kirke, København
Brønshøj Kirke, København

Note: Brønshøj Kirke

Brønshøj Kirke ligger i Brønshøj. Kirken har siden sognets indlemmelse i Københavns Kommune, i 1901, været den ældste bygning i København og er opført i 1180'erne af biskop Absalon i romansk stil med kridt-kvadre som materiale. Tårnet er tilføjet omkring 1450 og er bygget af røde munkesten i gotisk stil, våbenhuset er tilføjet i 1892, mens sakristiet, mod nord, stammer fra 1942.

Kirken blev oprindeligt indviet til Sankt Laurentius og nævnes første gang i to pavebreve fra den 21. oktober 1186 og den 25. marts 1193, hvori det fremgår, at Absalon ejede et bol i Brønshøj samt kaldsretten til kirken. Ligeledes nævnes det i brevet, at Absalon gav begge dele til Roskilde bispesæde, dog med det forbehold at han beholdt brugsretten i sin levetid.

Under svenskernes besættelse i 1658 blev kirkens indre ryddet og antagelig brugt til våbenværksted. Kirken klarede sig dog gennem krigen i modsætning til f.eks. den daværende Rødovre Kirke. Altertavlen og døbefonten blev bevaret, mens det øvrige inventar gik tabt. Ligeledes havde englænderne en lejr på kirkegården i 1807.

Kirken overgik den 1. oktober 1934 til selveje. Kilde: http://da.wikipedia.org/wiki/Br%C3%B8nsh%C3%B8j_Kirke

Morfars dødCancelliraad, Bogholder Henning August
26. september 1841 (8 måneder gammel)

Morfars begravelseCancelliraad, Bogholder Henning August
1. oktober 1841 (8 måneder gammel)
Vor Frue Kirke, København
Vor Frue Kirke, København

Note: Vor Frue Kirke

Vor Frue Kirke i København er domkirke i Københavns Stift. Det har den været siden stiftets oprettelse i 1922. Kirken er tilegnet Jomfru Maria, som især tidligere også blev kaldt Vor Frue. Der har været en kirke på stedet siden det 12. århundrede, men kirkebygningen er brændt og genopbygget flere gange. Tre gange har den været brændt helt ned til grunden og er efterfølgende erstattet af en ny bygning. Den nuværende kirke er bygget i begyndelsen af det 19. århundrede i klassicistisk stil Kilde: http://da.wikipedia.org/wiki/Vor_Frue_Kirke_(K%C3%B8benhavn)

Brors fødselHenning August Beyer
omkring 1843 (1 år gammel)

Søsters fødselElise Frederikke Beyer
22. januar 1845 (4 år gammel)
Adresse: Herringløse By
Søsters dødsfaldElise Frederikke Beyer
10. oktober 1846 (5 år gammel)
Adresse: Herringløse By
Brors fødselGeorg Christian Alfred Beyer
10. oktober 1846 (5 år gammel)
Adresse: Herringløse By
Farfars dødAndreas Frederik Beyer I
9. juli 1847 (6 år gammel)
Adresse: Frederiksgaards Allé 13
Frederiksgaard
Frederiksgaard

Note: Frederiksgårds historie

Frederiksgårds historie Fra skolens 50 års jubilæumsskrift har vi hentet:

Frederiksgård Skole, 50 år den 1. september 1989 Et stykke vej udenfor København lå der i gamle dage en bondegård. I 1100-tallet havde biskop Absalon redet forbi den, og i 1600- tallet havde svenskekongen Carl Gustav haft sin lejr her, da han belejrede København. Hvad bondegården hed dengang ved man ikke, men år 1800 var der en svensker der købte den under navnet Frederiksgård.

Frederiksgård var i mere end 100 år et af Københavns kulturcentre, skabt af slægterne Bayer og Høst, et sted hvor navne som Johanne Louise Heiberg, Kamma Rahbech, Molbech m.fl. ?tog på landet? og hentede inspiration.

Den store dejlige park med mange eksotiske vækster og skyggefulde kæmpetræer var et væsentligt led i rammen om dette åndens fristed. Ved bredden af parkens lille sø stod det store valnøddetræ, under hvis løv mange familiefester er blevet fejret. Da træet i en alder af 190 år blev dræbt af isvinteren 1941 blev det fældet og dets ved lagt på lager. for at genopstå som møbler til kontor og lærerværelse i den nye Frederiksgårds skole.

I slutningen af 30erne overtog skolevæsenet den gamle gårds bygninger og park med den hensigt at benytte den til undervisningsformål.

Den 1. september 1939 drog et festligt optog af børn og lærere med vajende faner ud fra Vanløse Skole, hvor disse 6 hjælpeklasser hidtil var blevet undervist, for at tage den ærværdige patriciergård i brug som hjælpeskole.

Projekteringen til opførelse af en moderne hjælpeskole på går dens arealer var allerede da vidt fremskreden, men blev stil let i bero på grund af krigen og besættelsen, så i de næste 13 år foregik undervisningen på Frederiksgården under ret så primitive forhold, der kunne minde om gamle dages landsbyskole. Stuerne brugtes som klasseværelser, køkkenet blev hen ad vejen til kontor, i kælderen badede man nogle få børn ad gangen i et gammelt kæmpebadekar. I tagetagen var der foruden to klasserum plads til sundhedspleje og verdens mindste lærerværelse, mens ?loftet? benyttedes til skolestuegymnastik. Havens store græsplæne var i brug så snart vejret tillod det til alle slags boldspil, dog især rundbold, en tradition som har levet videre og stadig gør det den dag i dag. Den gamle hestestald med høloft og udvendigt hejseværk var i brug som sløjdsal.

I 1945 fik skolen fælles administration med de hjælpeklasser der havde til huse i det gamle posthus i Håbets Alle 5 i Brønshøj (nu biologisk samling), samt Ole Suhrsgades skole. De store børneårgange efter krigen nødvendiggjorde en udvidelse af skolen og derfor opførtes 1946 en midlertidig pavillonbygning (tidligere barak for tyske flygtninge) på det sted den ligger den dag i dag, nu som vores skolefritidshjem. Pavillonen indeholdt 4 klasseværelser, et skolekøkken og et lille gymnastiklokale med omklædningsrum. Hele herligheden blev opvarmet af kakkelovne.

Endelig i 1948 påbegyndtes opførelsen af den nye hårdt tiltrængte skolebygning, men grundet sparetider (også dengang) blev projektet beskåret, så bygningen ud mod Frederiksgårds Alle blev afkortet med ca. 20 m.

Under første byggeperiode fungerede skolen stadig i de gamle lokaler, men i juli-august 1951, da vestfløjen til den nye skole blev taget i brug, forsvandt den gamle hovedbygning og Frederiksgård i sin oprindelige skikkelse var hermed en saga blot.

  1. oktober 1952 blev en mærkedag i skolens historie.

Vi citerer fra 25 års jubilæumsskriftet 1954: ?Med den officielle indvielse af den nye Frederiksgård var den første skole opført til det specielle formål, at hjælpe de børn, som strander på deres første sejlads gennem skolens malstrøm, og give dem bliden bør i mere smult vande.?

Frederiksgårdens skole på Frederiksgårds allé i Brønshøj opført af Københavns kommune 1952

Arbejdet påbegyndtes i oktober 1949 med opførelsen af en fløj med 15 normalklasser, der blev taget i brug i løbet af efteråret 1950. En eksisterende ældre bygning blev nedrevet i foråret 1951, anden del af skolen påbegyndtes i juli samme år og blev indviet i i. oktober 1952.

Skolen er udformet som et firefløjet anlæg i to etager og åbent mod syd; den eksisterende beplantning er bevaret i videst mulig udstrækning. Fløjene mod vest og nord rummer 18 normalklasser samt lærerværelse og kontorer; den tredje fløj rummer særlokaler og bolig for skolebetjent, den lavere fløj gymnastiksal med omklædningsrum og et hobbylokale. Særlokalerne er følgende: håndgerning, sløjd, bespisningslokale (stue etagen), skolekøkken og lægeafdeling (1. sal) samt badeanstalt (kælderen).

Konstruktionerne er murede ydervægge og skillerum; dog er normal klassefacader eternitbeklædt bindingsværk og gymnastiksalens sydfacade af jernbeton. Etageadskillelser af jernbeton eller hulstensdæk.

Byggearbejdet har været forestået af: arkitekt Frits Schlegel; ingeniørarbejder: Københavns kommunes rådgivende ingeniørkontor; inventar: stadsarkitektens direktorat.

Kilde: ­http­:/­www­.­frederiksgaard­-­skole­.­dk­/­Historie­.­htm­

Note:

Frederiksgården

Allerede 1901 var Frederiksgårdens jorde omdannet til et udstykningsselskab, nemlig A/S Frederiksgaarden, af arvingerne til gården, men først i 1915 begyndte udstykninger for alvor. I 1916 var en vejplan og bebyggelsesplan fra Vendsysselvej til Bellahøj, godkendt af kommunen. Den sydlige del af Frederiksgårdens arealer var først blandet villaer og erhverv, men A.F. Beyers Vej og Gudenåvej var godkendt til etagebyggeri og blev hurtig i 1920´erne og 30´erne bebygget sådan. Der er dog en rimelig adskillelse mellem villabebyggelser og etagebyggeri på denne gårds arealer. Der er lutter små grundejerforeninger med langt under 50 medlemmer i hver. Nogle af foreningerne er dog kun vejlaug. Nærinstitutionen Frederikshøj ligger i langt den største grundejerforening, Frederiksgården, på 64 parceller, som blev dannet i 1918.

Af selve Frederiksgården var stuehuset bevaret indtil 1951, da kommunen opførte Frederiksgård Skole, som er en specialskole for børn med svære indlæringsproblemer. A.F. Beyer ejede Frederiksgård fra 1803 til sin død i 1847. Da de danske kommuner blev oprettet i 1842, blev han valgt som den første sogneforstander (dav. formand) af sognerådet for Brønshøj-Rødovre sognekommune. Men amtsrådet forkastede valget, da han på det tidspunkt var gået konkurs og derfor ikke var valgbar. Gården brændt i 1857 og blev hurtigt derpå genopført. Den sidste af A.F. Beyers ni børn var hans datter Hermine, som døde på gården. På et tidspunkt overtog kommunen gårdbygningerne, og stuehuset var den første specialskole, indtil nuværende skole blev opført, som før nævnt.

http://www.lokalhistorie.webbyen.dk/vishjemmeside_forening.asp?mode=top_frame&id=33403&side=&webside=10010

Farfars begravelseAndreas Frederik Beyer I
15. juli 1847 (6 år gammel)
Kirkegård: Brønshøj
Brønshøj Kirke, København
Brønshøj Kirke, København

Note: Brønshøj Kirke

Brønshøj Kirke ligger i Brønshøj. Kirken har siden sognets indlemmelse i Københavns Kommune, i 1901, været den ældste bygning i København og er opført i 1180'erne af biskop Absalon i romansk stil med kridt-kvadre som materiale. Tårnet er tilføjet omkring 1450 og er bygget af røde munkesten i gotisk stil, våbenhuset er tilføjet i 1892, mens sakristiet, mod nord, stammer fra 1942.

Kirken blev oprindeligt indviet til Sankt Laurentius og nævnes første gang i to pavebreve fra den 21. oktober 1186 og den 25. marts 1193, hvori det fremgår, at Absalon ejede et bol i Brønshøj samt kaldsretten til kirken. Ligeledes nævnes det i brevet, at Absalon gav begge dele til Roskilde bispesæde, dog med det forbehold at han beholdt brugsretten i sin levetid.

Under svenskernes besættelse i 1658 blev kirkens indre ryddet og antagelig brugt til våbenværksted. Kirken klarede sig dog gennem krigen i modsætning til f.eks. den daværende Rødovre Kirke. Altertavlen og døbefonten blev bevaret, mens det øvrige inventar gik tabt. Ligeledes havde englænderne en lejr på kirkegården i 1807.

Kirken overgik den 1. oktober 1934 til selveje. Kilde: http://da.wikipedia.org/wiki/Br%C3%B8nsh%C3%B8j_Kirke

Brors fødselPoul Hermann Petrus Beyer Læge
24. november 1849 (8 år gammel)
Farmors dødElsabeth Høst
2. marts 1851 (10 år gammel)
Adresse: Frederiksgaard
Frederiksgaard
Frederiksgaard

Note: Frederiksgårds historie

Frederiksgårds historie Fra skolens 50 års jubilæumsskrift har vi hentet:

Frederiksgård Skole, 50 år den 1. september 1989 Et stykke vej udenfor København lå der i gamle dage en bondegård. I 1100-tallet havde biskop Absalon redet forbi den, og i 1600- tallet havde svenskekongen Carl Gustav haft sin lejr her, da han belejrede København. Hvad bondegården hed dengang ved man ikke, men år 1800 var der en svensker der købte den under navnet Frederiksgård.

Frederiksgård var i mere end 100 år et af Københavns kulturcentre, skabt af slægterne Bayer og Høst, et sted hvor navne som Johanne Louise Heiberg, Kamma Rahbech, Molbech m.fl. ?tog på landet? og hentede inspiration.

Den store dejlige park med mange eksotiske vækster og skyggefulde kæmpetræer var et væsentligt led i rammen om dette åndens fristed. Ved bredden af parkens lille sø stod det store valnøddetræ, under hvis løv mange familiefester er blevet fejret. Da træet i en alder af 190 år blev dræbt af isvinteren 1941 blev det fældet og dets ved lagt på lager. for at genopstå som møbler til kontor og lærerværelse i den nye Frederiksgårds skole.

I slutningen af 30erne overtog skolevæsenet den gamle gårds bygninger og park med den hensigt at benytte den til undervisningsformål.

Den 1. september 1939 drog et festligt optog af børn og lærere med vajende faner ud fra Vanløse Skole, hvor disse 6 hjælpeklasser hidtil var blevet undervist, for at tage den ærværdige patriciergård i brug som hjælpeskole.

Projekteringen til opførelse af en moderne hjælpeskole på går dens arealer var allerede da vidt fremskreden, men blev stil let i bero på grund af krigen og besættelsen, så i de næste 13 år foregik undervisningen på Frederiksgården under ret så primitive forhold, der kunne minde om gamle dages landsbyskole. Stuerne brugtes som klasseværelser, køkkenet blev hen ad vejen til kontor, i kælderen badede man nogle få børn ad gangen i et gammelt kæmpebadekar. I tagetagen var der foruden to klasserum plads til sundhedspleje og verdens mindste lærerværelse, mens ?loftet? benyttedes til skolestuegymnastik. Havens store græsplæne var i brug så snart vejret tillod det til alle slags boldspil, dog især rundbold, en tradition som har levet videre og stadig gør det den dag i dag. Den gamle hestestald med høloft og udvendigt hejseværk var i brug som sløjdsal.

I 1945 fik skolen fælles administration med de hjælpeklasser der havde til huse i det gamle posthus i Håbets Alle 5 i Brønshøj (nu biologisk samling), samt Ole Suhrsgades skole. De store børneårgange efter krigen nødvendiggjorde en udvidelse af skolen og derfor opførtes 1946 en midlertidig pavillonbygning (tidligere barak for tyske flygtninge) på det sted den ligger den dag i dag, nu som vores skolefritidshjem. Pavillonen indeholdt 4 klasseværelser, et skolekøkken og et lille gymnastiklokale med omklædningsrum. Hele herligheden blev opvarmet af kakkelovne.

Endelig i 1948 påbegyndtes opførelsen af den nye hårdt tiltrængte skolebygning, men grundet sparetider (også dengang) blev projektet beskåret, så bygningen ud mod Frederiksgårds Alle blev afkortet med ca. 20 m.

Under første byggeperiode fungerede skolen stadig i de gamle lokaler, men i juli-august 1951, da vestfløjen til den nye skole blev taget i brug, forsvandt den gamle hovedbygning og Frederiksgård i sin oprindelige skikkelse var hermed en saga blot.

  1. oktober 1952 blev en mærkedag i skolens historie.

Vi citerer fra 25 års jubilæumsskriftet 1954: ?Med den officielle indvielse af den nye Frederiksgård var den første skole opført til det specielle formål, at hjælpe de børn, som strander på deres første sejlads gennem skolens malstrøm, og give dem bliden bør i mere smult vande.?

Frederiksgårdens skole på Frederiksgårds allé i Brønshøj opført af Københavns kommune 1952

Arbejdet påbegyndtes i oktober 1949 med opførelsen af en fløj med 15 normalklasser, der blev taget i brug i løbet af efteråret 1950. En eksisterende ældre bygning blev nedrevet i foråret 1951, anden del af skolen påbegyndtes i juli samme år og blev indviet i i. oktober 1952.

Skolen er udformet som et firefløjet anlæg i to etager og åbent mod syd; den eksisterende beplantning er bevaret i videst mulig udstrækning. Fløjene mod vest og nord rummer 18 normalklasser samt lærerværelse og kontorer; den tredje fløj rummer særlokaler og bolig for skolebetjent, den lavere fløj gymnastiksal med omklædningsrum og et hobbylokale. Særlokalerne er følgende: håndgerning, sløjd, bespisningslokale (stue etagen), skolekøkken og lægeafdeling (1. sal) samt badeanstalt (kælderen).

Konstruktionerne er murede ydervægge og skillerum; dog er normal klassefacader eternitbeklædt bindingsværk og gymnastiksalens sydfacade af jernbeton. Etageadskillelser af jernbeton eller hulstensdæk.

Byggearbejdet har været forestået af: arkitekt Frits Schlegel; ingeniørarbejder: Københavns kommunes rådgivende ingeniørkontor; inventar: stadsarkitektens direktorat.

Kilde: ­http­:/­www­.­frederiksgaard­-­skole­.­dk­/­Historie­.­htm­

Note:

Frederiksgården

Allerede 1901 var Frederiksgårdens jorde omdannet til et udstykningsselskab, nemlig A/S Frederiksgaarden, af arvingerne til gården, men først i 1915 begyndte udstykninger for alvor. I 1916 var en vejplan og bebyggelsesplan fra Vendsysselvej til Bellahøj, godkendt af kommunen. Den sydlige del af Frederiksgårdens arealer var først blandet villaer og erhverv, men A.F. Beyers Vej og Gudenåvej var godkendt til etagebyggeri og blev hurtig i 1920´erne og 30´erne bebygget sådan. Der er dog en rimelig adskillelse mellem villabebyggelser og etagebyggeri på denne gårds arealer. Der er lutter små grundejerforeninger med langt under 50 medlemmer i hver. Nogle af foreningerne er dog kun vejlaug. Nærinstitutionen Frederikshøj ligger i langt den største grundejerforening, Frederiksgården, på 64 parceller, som blev dannet i 1918.

Af selve Frederiksgården var stuehuset bevaret indtil 1951, da kommunen opførte Frederiksgård Skole, som er en specialskole for børn med svære indlæringsproblemer. A.F. Beyer ejede Frederiksgård fra 1803 til sin død i 1847. Da de danske kommuner blev oprettet i 1842, blev han valgt som den første sogneforstander (dav. formand) af sognerådet for Brønshøj-Rødovre sognekommune. Men amtsrådet forkastede valget, da han på det tidspunkt var gået konkurs og derfor ikke var valgbar. Gården brændt i 1857 og blev hurtigt derpå genopført. Den sidste af A.F. Beyers ni børn var hans datter Hermine, som døde på gården. På et tidspunkt overtog kommunen gårdbygningerne, og stuehuset var den første specialskole, indtil nuværende skole blev opført, som før nævnt.

http://www.lokalhistorie.webbyen.dk/vishjemmeside_forening.asp?mode=top_frame&id=33403&side=&webside=10010

Farmors begravelseElsabeth Høst
10. marts 1851 (10 år gammel)
Kirkegård: Brønshøj
Brønshøj Kirke, København
Brønshøj Kirke, København

Note: Brønshøj Kirke

Brønshøj Kirke ligger i Brønshøj. Kirken har siden sognets indlemmelse i Københavns Kommune, i 1901, været den ældste bygning i København og er opført i 1180'erne af biskop Absalon i romansk stil med kridt-kvadre som materiale. Tårnet er tilføjet omkring 1450 og er bygget af røde munkesten i gotisk stil, våbenhuset er tilføjet i 1892, mens sakristiet, mod nord, stammer fra 1942.

Kirken blev oprindeligt indviet til Sankt Laurentius og nævnes første gang i to pavebreve fra den 21. oktober 1186 og den 25. marts 1193, hvori det fremgår, at Absalon ejede et bol i Brønshøj samt kaldsretten til kirken. Ligeledes nævnes det i brevet, at Absalon gav begge dele til Roskilde bispesæde, dog med det forbehold at han beholdt brugsretten i sin levetid.

Under svenskernes besættelse i 1658 blev kirkens indre ryddet og antagelig brugt til våbenværksted. Kirken klarede sig dog gennem krigen i modsætning til f.eks. den daværende Rødovre Kirke. Altertavlen og døbefonten blev bevaret, mens det øvrige inventar gik tabt. Ligeledes havde englænderne en lejr på kirkegården i 1807.

Kirken overgik den 1. oktober 1934 til selveje. Kilde: http://da.wikipedia.org/wiki/Br%C3%B8nsh%C3%B8j_Kirke

Søsters fødselAnna Elise Cathrine Beyer
februar 1852 (11 år gammel)
Mors dødEdele Christine Augustdatter
27. juni 1862 (21 år gammel)
Adresse: Mulebjerggaard (Birkelund) Herringløse by
Mors begravelseEdele Christine Augustdatter
2. juli 1862 (21 år gammel)
Kirkegård: Hvedstrup
Militærtjeneste
Underkorporal - 2. Slesviske Krig 1864
mellem 30. november 1863 og 13. november 1864 (23 år gammel)

Adresse: No. 427 - 9. Infanteriregiment, 1. Kompagni og 5. Kompagni
Beskrivelse
Erindringsmedalje for deltagelse i krigen 1864
februar 1877 (36 år gammel)

Note: Kilde: salldata.dk
Religiøst ægteskabMarie Lucie JørgensenVis familie
28. september 1878 (37 år gammel)
Forlover: Andreas Frederik Beyer II (66 år gammel) — far svigerfar
Søns fødselPremierlientnant Andreas Frederik Beyer IV
19. august 1879 (38 år gammel)
Family censusMarie Lucie JørgensenVis familie
1. februar 1880 (39 år gammel)
Adresse: Sindssygeanstalten, Nygade 2
Note: Anstaltens Forvalter og Kasserer
Søns fødselChristian Theodor Axel Beyer
17. november 1880 (39 år gammel)
Søns dåbChristian Theodor Axel Beyer
19. april 1881 (40 år gammel)
Søns fødselKristian August Beyer
21. august 1882 (41 år gammel)
Søns dåbKristian August Beyer
21. september 1882 (41 år gammel)
Søns fødselKarl Petrus Alfred Beyer
7. oktober 1884 (43 år gammel)
Søns dåbKarl Petrus Alfred Beyer
19. april 1885 (44 år gammel)
Søns fødselAage Beyer
28. februar 1886 (45 år gammel)
Søns dåbAage Beyer
27. juni 1886 (45 år gammel)
Søns fødselKarl Herman Beyer
28. april 1887 (46 år gammel)
Søns dåbKarl Herman Beyer
12. august 1887 (46 år gammel)
Søns dødsfaldKarl Herman Beyer
12. december 1887 (46 år gammel)
Datters fødselGerda Amalie Beyer
10. juli 1888 (47 år gammel)
Søns dødsfaldKristian August Beyer
22. november 1889 (48 år gammel)
Datters fødselEdle Elisa Maria Beyer
7. marts 1891 (50 år gammel)
Søns fødselChristian August Beyer
22. november 1894 (53 år gammel)
Adresse: Riddergade 2
Datters fødselCharlotte Maria Frederikke Beyer
14. december 1896 (55 år gammel)
Adresse: Sindssygeanstalten
Datters fødselPaula Beyer
24. november 1898 (57 år gammel)
Adresse: Viborg Sindssygeanstalt
Søns fødselCarl Alfred Beyer
2. maj 1900 (59 år gammel)
Adresse: Ridderstræde 4
Fars dødAndreas Frederik Beyer II
10. oktober 1900 (59 år gammel)
Adresse: Taastrup Valby
Fars begravelseAndreas Frederik Beyer II
17. oktober 1900 (59 år gammel)
Kirkegård: Hvedstrup
Family censusMarie Lucie JørgensenVis familie
1. februar 1901 (60 år gammel)
Adresse: Riddergade 2a
Note: Anstaltens Forvalter og Kasserer
Family censusMarie Lucie JørgensenVis familie
1. februar 1906 (65 år gammel)
Adresse: Riddergade 2 a
Note: Anstaltens Forvalter og Kasserer
Død 30. oktober 1907 (66 år gammel)
Adresse: Kgl. Frederiks Hospital
Note: http://da.wikipedia.org/wiki/Frederiks_Hospital
Begravelse 4. november 1907 (5 dage efter dødsfald)
Kirkegård: Brønshøj
Brønshøj Kirke, København
Brønshøj Kirke, København

Note: Brønshøj Kirke

Brønshøj Kirke ligger i Brønshøj. Kirken har siden sognets indlemmelse i Københavns Kommune, i 1901, været den ældste bygning i København og er opført i 1180'erne af biskop Absalon i romansk stil med kridt-kvadre som materiale. Tårnet er tilføjet omkring 1450 og er bygget af røde munkesten i gotisk stil, våbenhuset er tilføjet i 1892, mens sakristiet, mod nord, stammer fra 1942.

Kirken blev oprindeligt indviet til Sankt Laurentius og nævnes første gang i to pavebreve fra den 21. oktober 1186 og den 25. marts 1193, hvori det fremgår, at Absalon ejede et bol i Brønshøj samt kaldsretten til kirken. Ligeledes nævnes det i brevet, at Absalon gav begge dele til Roskilde bispesæde, dog med det forbehold at han beholdt brugsretten i sin levetid.

Under svenskernes besættelse i 1658 blev kirkens indre ryddet og antagelig brugt til våbenværksted. Kirken klarede sig dog gennem krigen i modsætning til f.eks. den daværende Rødovre Kirke. Altertavlen og døbefonten blev bevaret, mens det øvrige inventar gik tabt. Ligeledes havde englænderne en lejr på kirkegården i 1807.

Kirken overgik den 1. oktober 1934 til selveje. Kilde: http://da.wikipedia.org/wiki/Br%C3%B8nsh%C3%B8j_Kirke

Familie med forældre
far
18111900
Født: 25. december 1811 46 37Vor Frue Sogn, Sokkelund Herred, København Amt, DNK
Død: 10. oktober 1900Høje Taastrup Sogn, Smørum Herred, København Amt, DNK
mor
18071862
Født: 16. marts 1807 26 31Vor Frue Sogn, Sokkelund Herred, København Amt, DNK
Død: 27. juni 1862Hvedstrup Sogn, Sømme Herred, Roskilde Amt, DNK
Religiøst ægteskab Religiøst ægteskab11. april 1840Brønshøj Sogn, Sokkelund Herred, København Amt, DNK
9 måneder
ham selv
Andreas Frederik Beyer III
18411907
Født: 15. januar 1841 29 33Brønshøj Sogn, Sokkelund Herred, København Amt, DNK
Død: 30. oktober 1907Frederiks Hospital Sogn, Sokkelund Herred, København Amt, DNK
3 år
lillebror
2 år
lillesøster
18451846
Født: 22. januar 1845 33 37Hvedstrup Sogn, Sømme Herred, Roskilde Amt, DNK
Død: 10. oktober 1846Hvedstrup Sogn, Sømme Herred, Roskilde Amt, DNK
21 måneder
lillebror
18461936
Født: 10. oktober 1846 34 39Hvedstrup Sogn, Sømme Herred, Roskilde Amt, DNK
Død: omkring 1936
3 år
lillebror
Poul Herman Petrus Beyer
18491939
Født: 24. november 1849 37 42Hvedstrup Sogn, Sømme Herred, Roskilde Amt, DNK
Død: før 1939
2 år
lillesøster
18521942
Født: februar 1852 40 44Hvedstrup Sogn, Sømme Herred, Roskilde Amt, DNK
Død: før 1942
Familie med Marie Lucie Jørgensen
ham selv
Andreas Frederik Beyer III
18411907
Født: 15. januar 1841 29 33Brønshøj Sogn, Sokkelund Herred, København Amt, DNK
Død: 30. oktober 1907Frederiks Hospital Sogn, Sokkelund Herred, København Amt, DNK
hustru
18581919
Født: 28. september 1858 31 28Nyborg Sogn, Vindinge Herred, Svendborg Amt, DNK
Død: 20. februar 1919Skt. Jacobs Sogn, Sokkelund Herred, København Amt, DNK
Religiøst ægteskab Religiøst ægteskab28. september 1878Viborg Domsogn, Nørlyng Herred, Viborg Amt, DNK
11 måneder
søn
18791965
Født: 19. august 1879 38 20Viborg Sortbrødre Sogn, Nørlyng Herred, Viborg Amt, DNK
Død: 27. februar 1965
15 måneder
søn
18801919
Født: 17. november 1880 39 22Viborg Sortbrødre Sogn, Nørlyng Herred, Viborg Amt, DNK
Død: 26. februar 1919
21 måneder
søn
18821889
Født: 21. august 1882 41 23Viborg Sortbrødre Sogn, Nørlyng Herred, Viborg Amt, DNK
Død: 22. november 1889Viborg Sortbrødre Sogn, Nørlyng Herred, Viborg Amt, DNK
2 år
søn
18841974
Født: 7. oktober 1884 43 26Viborg Sortbrødre Sogn, Nørlyng Herred, Viborg Amt, DNK
Død: før 1974
17 måneder
søn
1886
Født: 28. februar 1886 45 27Viborg Sortbrødre Sogn, Nørlyng Herred, Viborg Amt, DNK
Død:
14 måneder
søn
18871887
Født: 28. april 1887 46 28Viborg Sortbrødre Sogn, Nørlyng Herred, Viborg Amt, DNK
Død: 12. december 1887Viborg Sortbrødre Sogn, Nørlyng Herred, Viborg Amt, DNK
15 måneder
datter
18881978
Født: 10. juli 1888 47 29Viborg Sortbrødre Sogn, Nørlyng Herred, Viborg Amt, DNK
Død: før 1978
3 år
datter
18911981
Født: 7. marts 1891 50 32Viborg Sortbrødre Sogn, Nørlyng Herred, Viborg Amt, DNK
Død: før 1981
4 år
søn
18941984
Født: 22. november 1894 53 36Viborg Sortbrødre Sogn, Nørlyng Herred, Viborg Amt, DNK
Død: før 1984
2 år
datter
18961986
Født: 14. december 1896 55 38Viborg Sortbrødre Sogn, Nørlyng Herred, Viborg Amt, DNK
Død: før 1986
2 år
datter
18981988
Født: 24. november 1898 57 40Viborg Sortbrødre Sogn, Nørlyng Herred, Viborg Amt, DNK
Død: før 1988
17 måneder
søn
19001990
Født: 2. maj 1900 59 41Viborg Sortbrødre Sogn, Nørlyng Herred, Viborg Amt, DNK
Død: før 1990
Beskrivelse

Kilde: salldata.dk

Folketælling

Anstaltens Forvalter og Kasserer

Folketælling

Anstaltens Forvalter og Kasserer

Folketælling

Anstaltens Forvalter og Kasserer

Død

http://da.wikipedia.org/wiki/Frederiks_Hospital

Født
Note: http://www.vanloese.dk/ture/tur2/t201i.htm
Dåb
Note: Brønshøj Kirke

Brønshøj Kirke ligger i Brønshøj. Kirken har siden sognets indlemmelse i Københavns Kommune, i 1901, været den ældste bygning i København og er opført i 1180'erne af biskop Absalon i romansk stil med kridt-kvadre som materiale. Tårnet er tilføjet omkring 1450 og er bygget af røde munkesten i gotisk stil, våbenhuset er tilføjet i 1892, mens sakristiet, mod nord, stammer fra 1942.

Kirken blev oprindeligt indviet til Sankt Laurentius og nævnes første gang i to pavebreve fra den 21. oktober 1186 og den 25. marts 1193, hvori det fremgår, at Absalon ejede et bol i Brønshøj samt kaldsretten til kirken. Ligeledes nævnes det i brevet, at Absalon gav begge dele til Roskilde bispesæde, dog med det forbehold at han beholdt brugsretten i sin levetid.

Under svenskernes besættelse i 1658 blev kirkens indre ryddet og antagelig brugt til våbenværksted. Kirken klarede sig dog gennem krigen i modsætning til f.eks. den daværende Rødovre Kirke. Altertavlen og døbefonten blev bevaret, mens det øvrige inventar gik tabt. Ligeledes havde englænderne en lejr på kirkegården i 1807.

Kirken overgik den 1. oktober 1934 til selveje. Kilde: http://da.wikipedia.org/wiki/Br%C3%B8nsh%C3%B8j_Kirke

Beskrivelse
Begravelse
Note: Brønshøj Kirke

Brønshøj Kirke ligger i Brønshøj. Kirken har siden sognets indlemmelse i Københavns Kommune, i 1901, været den ældste bygning i København og er opført i 1180'erne af biskop Absalon i romansk stil med kridt-kvadre som materiale. Tårnet er tilføjet omkring 1450 og er bygget af røde munkesten i gotisk stil, våbenhuset er tilføjet i 1892, mens sakristiet, mod nord, stammer fra 1942.

Kirken blev oprindeligt indviet til Sankt Laurentius og nævnes første gang i to pavebreve fra den 21. oktober 1186 og den 25. marts 1193, hvori det fremgår, at Absalon ejede et bol i Brønshøj samt kaldsretten til kirken. Ligeledes nævnes det i brevet, at Absalon gav begge dele til Roskilde bispesæde, dog med det forbehold at han beholdt brugsretten i sin levetid.

Under svenskernes besættelse i 1658 blev kirkens indre ryddet og antagelig brugt til våbenværksted. Kirken klarede sig dog gennem krigen i modsætning til f.eks. den daværende Rødovre Kirke. Altertavlen og døbefonten blev bevaret, mens det øvrige inventar gik tabt. Ligeledes havde englænderne en lejr på kirkegården i 1807.

Kirken overgik den 1. oktober 1934 til selveje. Kilde: http://da.wikipedia.org/wiki/Br%C3%B8nsh%C3%B8j_Kirke

Medie objekt
Note: Kilde: A. F. VI Beyer
Medie objekt
Note: Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Erindringsmedaljen_for_Krigen_1864
Medie objekt
Note: Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Erindringsmedaljen_for_Krigen_1864